Succes verhalen

it is never too late to turn the wheel!

… was tot in 2013 werkzaam in de dienstverlening en transportsector. Hij besloot echter het roer om te gooien. Sinds zijn aantreden als sales agent is hij een van de steunpilaren binnen de organisatie. Inmiddels is hij opgeklommen tot manager en kantoorhouder van Apeldoorn. Bovendien is hij de eerste gepromoveerde manager die een eigen vestiging mocht gaan aansturen. Mehdi weet als geen ander dat de sales wereld een teamsport is. Hij heeft veel mensen onder zijn hoede en heeft zelf ook al een manager gepromoot. Ben je nieuwsgierig of jij ook dezelfde weg kunt bewandelen? Stap kantoor Apeldoorn binnen en ervaar het zelf!
a smile and persistance is more effective than age!

… trad in 2014 aan als jong talent. Hij heeft een aantal records op zijn naam staan. 1) als jongste medewerker verkoopsucces behaald, 2) de jongste leader ooit, 3) jongste teamleader ooit, 4) jongste manager ooit. “A true offspring of Mehdi!” Onder Mehdi heeft Arsham uit kunnen groeien tot een van de succesvolste sales mensen van Nederland. Hij heeft laten zien dat leeftijd geen enkele rol speelt in het behalen van succes. Heb jij dit ook in je? Daag jezelf uit!
work hard when you’re young, relax when you’re done!

… is op een unieke manier bij M Unique Sales terecht gekomen. Hij werd namelijk thuis aan de deur aangesproken door een van zijn latere collega’s. Zo kreeg hij gelijk door wat het werk inhield. Kennelijk sprak het hem zo aan dat hij op 21-jarige leeftijd zijn hbo-opleiding stopzette. Sinds 2015 is hij een vaste waarde binnen ons team. Nu stuurt hij als assistent-manager kantoor Deventer aan. Zijn doel is om mensen om zich heen te helpen, dus sluit je bij hem aan!

M Unique Sales, succes verhalen