Partners

Partners

Onderstaand vind u een greep uit onze partner databank, neem een kijkje...

blog-img

Qurrent

Thomas Damen (Accountmanager Partners bij Qurrent): “M-Unique is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste partners van Qurrent. Wij zijn tevreden over de kwalitatieve aantallen die ze behalen. Ook denken ze mee over vernieuwingen die nodig zijn in de constant bewegende energiemarkt. We zijn blij dat M-Unique samen met ons werkt aan onze missie: Nederland moet evenveel opwekken als dat er verbruikt wordt”

blog-img

Huismerk energie

We hebben M-unique leren kennen als een energieke direct sales organisatie met een eigen ondernemende aanpak. De mensen achter M-unique zijn hardwerkend, pro-actief en hebben de mentaliteit van echte sales professionals. Kortom M-unique is een ondernemende partner passend op de groei en aanpak van Huismerk Energie.

blog-img

Switch collectief

Consumenten en zakelijke klanten betalen vaak te veel voor stroom en gas. Overstappen van energieleverancier scheelt vaak een hoop, maar kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Veel aanbieders claimen de goedkoopste te zijn. Toch zijn er vaak verborgen kosten. De energienota is in de meeste gevallen onoverzichtelijk. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

blog-img

Stichting dierennood

Stichting Dierennood komt nu al 6 jaar op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bestaat uit ca. 25 enthousiaste dierenvrienden die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zoals het regelen van adopties van zwerfkatten uit Spanje, moderator op Facebook of Twitter, research van hulpaanvragen, contacten leggen met bedrijven en het bijhouden van onze websites.

blog-img

123 ICT Hulp

123ICTHULP helpt u graag met uw computer, smartphone, tablet, Ipad, printer en scanner problemen. Wij komen bij u aan huis om het probleem te inventariseren, u te adviseren en wanneer mogelijk direct op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kunnen wij uw computer meenemen naar onze serviceruimte. Sommige kleine problemen kunnen wij vaak al oplossen op afstand door uw computer over te nemen.