Partners

Partners

Onderstaand vind u een greep uit onze partner databank, neem een kijkje...

blog-img

Qurrent

De samenwerking met de M-Unique verloopt zeer prettig. We zijn erg blij met de proactieve manier van werken en frisse aanpak. Samen met M-Unique sales kunnen we inventieve direct sales campagnes opzetten om Nederland elke dag een beetje groener te maken.

blog-img

Huismerk energie

We hebben M-unique leren kennen als een energieke direct sales organisatie met een eigen ondernemende aanpak. De mensen achter M-unique zijn hardwerkend, pro-actief en hebben de mentaliteit van echte sales professionals. Kortom M-unique is een ondernemende partner passend op de groei en aanpak van Huismerk Energie.

blog-img

Switch collectief

Consumenten en zakelijke klanten betalen vaak veel te veel voor stroom en gas. Overstappen van energieleverancier kan u veel geld besparen maar het is een ingewikkeld en tijdrovend proces. Tientallen aanbieders beweren allemaal de goedkoopste te zijn maar blijken vaak allerlei verborgen kosten te verzwijgen. Via e-mails, deur-aan-deurverkopers en TV-reclames proberen ze u te verleiden om dure abonnementen af te sluiten. Om de situatie nog verwarrender te maken biedt iedere energieleverancier tientallen verschillende contracten, tegen uiteenlopende tarieven aan.

blog-img

Stichting dierennood

Stichting Dierennood komt nu al 6 jaar op voor zwerfdieren in ernstige nood buiten Nederland en bestaat uit ca. 25 enthousiaste dierenvrienden die allemaal een eigen specialisatie hebben. Zoals het regelen van adopties van zwerfkatten uit Spanje, moderator op Facebook of Twitter, research van hulpaanvragen, contacten leggen met bedrijven en het bijhouden van onze websites.

blog-img

123 ICT Hulp

123ICTHULP helpt u graag met uw computer, smartphone, tablet, Ipad, printer en scanner problemen. Wij komen bij u aan huis om het probleem te inventariseren, u te adviseren en wanneer mogelijk direct op te lossen. Mocht dat niet mogelijk zijn, dan kunnen wij uw computer meenemen naar onze serviceruimte. Sommige kleine problemen kunnen wij vaak al oplossen op afstand door uw computer over te nemen.