Wie zijn wij

team-img

Wie zijn wij

Ieder bedrijf maakt logischerwijs reclame. Alleen via een direct sales kanaal is het resultaat goed meetbaar. Een verkoopcampagne van M Unique Sales zorgt voor groei. We kunnen ons richten op het werven van nieuwe klanten, uitbouwen van bestaande klantrelaties of het terugwinnen van ex-klanten.

Over ons Kwaliteit gaat voor kwantiteit, liever een tevreden klant dan geen klant. Het zijn leuzen die vaker worden uitgedragen dan uitgevoerd. Bij M Unique Sales is het de kern van het beleid. Dat verklaart ook waarom wij al ruim 6 jaar bestaan en alleen maar groeien. Groei Ieder bedrijf maakt logischerwijs reclame. Alleen via een direct sales kanaal is het resultaat goed meetbaar. Een verkoopcampagne van M Unique Sales zorgt voor groei. We kunnen ons richten op het werven van nieuwe klanten, uitbouwen van bestaande klantrelaties of het terugwinnen van ex-klanten. Kostenneutraal Daarbij heeft u het voordeel dat wij te werk gaan op basis van no cure no pay. Dat maakt uw kosten ook overzichtelijk. Want laten we eerlijk zijn, echte kosten zult u via ons nooit krijgen. In opdracht van u verkopen wij voortdurend en professioneel uw diensten of producten.

Naast verkoopresultaten is het vanzelfprekend dat klanten goed en tevreden zijn over u. Daarom dragen wij zowel bij aan customer value als customer satisfaction. Dankzij onze sales ervaring weten we hoe een product/dienst het best gepresenteerd kan worden aan een (potentiële) klant. We adviseren de klant vakkundig, individueel en ter plaatse en trekken daarvoor voldoende tijd uit.