Wie zijn wij

team-img

Wie zijn wij

Marketing is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Verkopen door middel van direct sales heeft een aantal voordelen. Ten eerste kun je face to face echt je verhaal vertellen (storytelling). Daarnaast is het goed meetbaar. Tot slot heeft deze fysieke uiting van het merk natuurlijk een naamsbekendheid impact.

Wij werken op basis van no cure no pay, zo weet je altijd precies wat je kosten zijn. Wij richten ons op het werven van loyale klanten, dat is belangrijk voor jou en ook voor ons. Kwaliteit is onze absolute kernwaarde, zo werven wij altijd echte ambassadeurs. M-Unique heeft zich breed geori├źnteerd, zo kunnen we ons richten op het werven van nieuwe klanten, uitbouwen van bestaande klantrelaties of het herovertuigen van ex-klanten.

Naast verkoopresultaten focussen wij op klantwaarde. De zogenoemde customer value en customer satisfaction. Dit is een belangrijk aspect van het werven van een loyale klant. Dankzij onze ervaring weten wij precies op welke manier wij een product of dienst moeten presenteren. We adviseren de potentiele klant vervolgens vakkundig en nemen de tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Wij geloven dat juist luisteren het belangrijkste aspect hierin is.